Test caption image cover [champ légende] NL

Esplanade de l’Europe
1000
Openen in Google Maps

labulle.org

Email: contact@labulle.orgMobile: 0487/44.88.68

Onze kantoren zijn elke dag open van 13.30 tot 17.30 uur: Maandag: Flageyplein, Elsene Dinsdag: Place Kardinaal Mercier, Jette Woensdag: Zandstraat (Centraal Station), Brussel Donderdag: Sint-Mariastraat, Molenbeek Vrijdag: Esplanade de l'Europe (Gare du Midi), Sint-Gillis

Bulle, wasserette mobile

Bulle est une wasserette mobile et gratuite à destination de toute personne dans le besoin.
Un service sanitaire, solidaire et social de première ligne plus que jamais indispensable dans les rues de Bruxelles !

Bulle bestaat uit twee bestelwagens, elk uitgerust met twee wasmachines en drogers, die rondrijden tussen de verschillende sleutelpunten van de hoofdstad. Met vier wekelijkse ophalingen wordt elke week ongeveer 275 kilo wasgoed gewassen, d.w.z. meer dan 10 ton per jaar.

Naast de verbetering van de hygiëne (en dus van de levensomstandigheden) van onze begunstigden, strijden wij tegen armoede en sociale uitsluiting in al haar vormen. De bijeenkomsten zijn ook een moment voor gezelligheid onder het genot van een kopje koffie. Wij maken ook van de gelegenheid gebruik om gebruikers die dat wensen te verwijzen naar bevoegde diensten die op hun behoeften zijn afgestemd.

Naast haar wasservice werkt Bulle samen met andere actoren op het terrein (Rolling Douche, RestoJet) en overheidsinstellingen (zoals de gemeenten Brussel, Elsene, Sint-Gillis en Jette). Drie keer per week bieden wij ook een kappers- en barbierservice aan.

Onze kantoren zijn elke dag open van 13.30 tot 17.30 uur:

Maandag: Flageyplein, Elsene
Dinsdag: Place Kardinaal Mercier, Jette
Woensdag: Zandstraat (Centraal Station), Brussel
Donderdag: Sint-Mariastraat, Molenbeek
Vrijdag: Esplanade de l’Europe (Gare du Midi), Sint-Gillis

 

Share