Test caption image cover [champ légende] NL

Oproep tot geïnteresseerden voor de exploitatie van een nieuwe stadsmoestuin in het centrum van Brussel, Nieuwland

21 april 2022
,

de Stad Brussel een moestuin van 200 m2 aanleggen naast de nieuwe sporthal die wordt gebouwd aan Nieuwland. De sporthal aan de Radstraat zal binnenkort worden vervangen door nieuwe infrastructuur. Dit nieuwe sportcentrum Nieuwland zal zijn bezoekers ontvangen in 3 verschillende sportruimten.

Met het oog op de collectieve ontwikkeling van de moestuin doet de Stad Brussel een oproep tot geïnteresseerden voor een projectleider en toekomstige tuiniers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de ‘moestuin Nieuwland’.

De Stad Brussel richt zich tot de bewoners, scholen, verenigingen en alle organisaties of groepen uit de wijk die willen deelnemen aan de ontwikkeling van een collectieve buurtmoestuin.

Wilt u deelnemen aan de ontwikkeling van dit project, als tuinier of als projectleider? Vul het online formulier in.

Lees de oproep om meer te weten te komen en mee te doen.

Share

7 juni 2022

Ik loop 30 minuten voor mijn gezondheid

Elke dinsdag van 13.00 tot 13.30 uur, van 7 juni 2022 tot 30 augustus 2022, bieden wij een actieve groepswandeling van 30 minuten aan in de wijk Marollen. RDV Place de l’Epée, onder de grote boom.contact@reseaudiabete.be 0475446792 Georganiseerd door: Réseau Santé

Meer
21 april 2022

Oproep tot geïnteresseerden voor de exploitatie van een nieuwe stadsmoestuin in het centrum van Brussel, Nieuwland

de Stad Brussel een moestuin van 200 m2 aanleggen naast de nieuwe sporthal die wordt gebouwd aan Nieuwland. De sporthal aan de Radstraat zal binnenkort worden vervangen door nieuwe infrastructuur. Dit nieuwe sportcentrum Nieuwland zal zijn bezoekers ontvangen in 3

Meer
20 februari 2022

Volwassenen workshops Fête de la musique

Ter voorbereiding op de Fêtes de la Musique biedt de Mercredis Artistiques gratis workshops voor volwassenen op maandag van 19.00 tot 21.00 uur. Ze werken momenteel aan sculpturen van karton en plakband en iedereen kan eraan meedoen, ongeacht zijn vaardigheden.

Meer