Test caption image cover [champ légende] NL

Vertoning van de film Tapage Nocturne in de Brigittines

24 september 2021
19:00 - 20:00

Tapage Nocturne is het resultaat van theater- en bewegingsworkshops gebaseerd op een collectieve stem, uitgevoerd tussen februari 2020 en oktober 2021 door het collectief ÅTTA.

Het is een verkenning van de verbanden en de sterke punten van de buurt, en ook van haar onhandigheid. We verdiepen ons in de symboliek van het samenleven, waarbij we ons afvragen waar het thuishoort, wat de grenzen ervan zijn en welke intimiteit al dan niet mogelijk is in dit stedelijk rumoer. Wij stellen ons vragen over de begrippen nabijheid, promiscuïteit, het “te veel” van de stad, en het “niet genoeg” van het dagelijkse leven.

Omdat we door de huidige gezondheidssituatie de workshops niet konden afsluiten met een toneelvoorstelling, besloten we ons onder te dompelen in de steegjes van Les Marolles en ze op onze eigen manier opnieuw te bezoeken. Een filmische ervaring, geboren uit de gevaren van de laatste maanden, uit de complexiteit van het nog kunnen verzamelen, vermengd met het verlangen naar een nieuwe adem. Een stedelijke poëzie, geluid en beeld.

Petite rue des Brigittines - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Non

Georganiseerd door: Collectif ATTA1873

Share