Test caption image cover [champ légende] NL

Rue du miroir 67
1000
Openen in Google Maps

www.centresantemiroir.be/

Emmanuelle PaulEmail: equipe@centresantemiroir.bePhone: 02 511 34 74

De receptie is open van 8.30 tot 19.00 uur, behalve op donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur tijdens de teamvergadering: dan is het medisch centrum gesloten! Op zaterdag is er een nooddienst: kom dan tussen 10.30 en 11.00 uur. In juli en augustus wordt een verkort schema gehanteerd: het medisch centrum is dan open tussen 9.00 en 17.30 uur. Het medisch centrum is gesloten op wettelijke feestdagen.

Centre de Santé du Miroir

Description: Het Centre de Santé du Miroir is een medisch centrum voor de inwoners van Les Marolles dat tot taak heeft
– Zorgen voor een onthaalfunctie, luisteren naar verzoeken, oriënteren en informeren van de patiënt. Om medische, sociale en psychologische noodgevallen te behandelen.
– Het aanbieden van eerstelijnsgezondheidszorg van hoge kwaliteit, die toegankelijk, continu, alomvattend en geïntegreerd is.
– de gezondheidsfuncties van de gemeenschap te waarborgen, samen met andere partners (netwerken, verenigingen, overheidsinstanties, bewoners) projecten ter bevordering van de gemeenschap en de gezondheid op te zetten en eraan deel te nemen, waarbij de patiënten echte actoren van de verandering zijn.
– de functies van een eerstelijnsgezondheidswaarnemingscentrum te waarborgen om de kwaliteit van de zorg in de Marollen te verbeteren.

Gezelligheid, gastvrijheid, kwaliteit van de zorg, toegankelijkheid en interdisciplinariteit zijn de waarden van het Centrum.

Het medisch centrum werkt samen met verenigingen, netwerken (Netwerk voor Geestelijke Gezondheid en Netwerk voor Diabetesgezondheid) en met de inwoners van de wijk om u activiteiten aan te bieden betreffende
– Diabetespreventie: gymnastiek- en aquarobiclessen, lessen om te leren fietsen, voedingsworkshops, podologie-sessies, activiteiten op Wereld Diabetes Dag…
– het milieu: groene wandelingen, activiteiten “het huis van de gevaren” (over het thema van de huiselijke ongelukken, gericht op de alfagroepen van de wijk), enz.
– geestelijke gezondheid: dag van de geestelijke gezondheid, intergenerationele ontmoetingen, sociale banden
– etc…

Overleg tijden
– Algemene geneeskunde: maandag tot vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur
– Verpleging: maandag tot vrijdag van 8u tot 11u
– Fysiotherapie: maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur
– Psychologie: maandag van 9.00 tot 12.30 uur en donderdag van 15.00 tot 18.00 uur
– Diëtetiek: maandag en dinsdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur
– Met de maatschappelijk werker: naargelang beschikbaarheid
> Afspraak per telefoon of ter plaatse

Share