Test caption image cover [champ légende] NL

Verlenging feestelijk

22 juni 2022
17:30 - 19:00

Wegens succes verlengen wij de tentoonstelling HOOGSANNING tot 21.08.2022. U bent allen uitgenodigd voor de feestelijke verlending van de tentoonstelling, de gelegenheid om enkele verrassingen te onthullen die de tentoonstelling zullen uitbreiden!

EEN SCHILDERING OP ONZE STOEP!
De schildering is gemaakt door Benjamin Hendlisz en Jeroen Hollander, wier werken deel uitmaken van de collectie van het museum. De muurschildering moest een jaar worden uitgesteld vanwege de hevige regens in de zomer van 2021. Deze keer, is het de juiste tijd!

Het fresco wordt mogelijk gemaakt door Sigma en het Parlement van de Fédération Wallonie-Bruxelles, en door de steun van de Stad Brussel.

IMMERSIEVE INSTALLATIES!
Door de kunstenaars Hendrik Heffinck (Kunstwerplaats De Zandberg) en Willy Desmedt (Créahmbxl). Zij zullen vanaf 13 juni in situ werken om twee tentoonstellingruimten met hun kunst te overspoelen.

We zien u graag vanaf 17:30 met een concert van Mr. DIAGONAL! Een eigenzinnige kunstenaar wiens originaliteit mooi aansluit bij ons museum.

Concert georganiseerd met de steun van de Algemene Dienst voor Artistieke Creatie van de Federatie Wallonië-Brussel in samenwerking met het Cultureel Centrum Jacques Franck

rue Haute, 314 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Oui
www.artetmarges.be
 info@artetmarges.be 025339490

Georganiseerd door: ART ET MARGES MUSÉE

Share