Test caption image cover [champ légende] NL

Toeschouwerscomité “Pour sortir au jour”

12 november 2021
19:00 - 22:00

Het comité van de toeschouwers verloopt in drie fasen: een ontmoeting en uitwisseling met de kunstenaars, gevolgd door een maaltijd en de voorstelling. Dit is een gelegenheid om meer te weten te komen over de show en het creatieproces, om vragen te stellen en ook om een moment te delen tijdens een maaltijd met de andere leden van het comité in een warme sfeer.

De leden van het comité wonen, werken of gaan naar een vereniging in de buurt of zijn sociaal verzekerd. Zij delen allen de wens om hun ontmoetingen met de hedendaagse creatie en de kunstenaars te delen en uit te breiden in een geest van gezelligheid en openheid.

Op vrijdag 12 november om 19 uur nodigen wij u uit om de voorstelling “Pour sortir au jour” te ontdekken.

Twaalf jaar na zijn eerste show brengt de Franse danser en choreograaf Olivier Dubois een intieme en participatieve solo die de krochten van het geheugen van het lichaam verkent en zijn vermogen om ons een verhaal over kunst te vertellen.

De show wordt aanbevolen voor 16 jaar en ouder.
Prijs: 3 € voor de maaltijd + 3 € voor de voorstelling

Meer info en teaser: https://www.lestanneurs.be/saison/spectacle/pour-sortir-au-jour-21-22

Toeschouwers moeten in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket om de voorstelling te kunnen bijwonen. Voor degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben wij gratis antigeentests opgezet, die bij de ingang van het theater kunnen worden gereserveerd en die op de avond van de voorstelling vooraf moeten worden gedaan. De tests worden alleen uitgevoerd voor de voorstellingen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

rue des Tanneurs 75 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Non
www.lestanneurs.be/saison/spectacle/pour-sortir-au-jour-21-22
 reservation@lestanneurs.be 02 512 17 84

Georganiseerd door: Théâtre Les Tanneurs

Share