Test caption image cover [champ légende] NL

Toeschouwerscomité “Long live the life that burns the chest ” van Armel Roussel & Jarmo Reha

28 januari 2022
19:00 - 22:30

Het comité van de toeschouwers verloopt in drie fasen: een ontmoeting en uitwisseling met de kunstenaars, gevolgd door een maaltijd en de voorstelling. Dit is een gelegenheid om meer te weten te komen over de show en het creatieproces ervan, om vragen te stellen en ook om een moment te delen tijdens een maaltijd met de andere leden van het comité in een warme sfeer.

De leden van het comité wonen, werken of gaan naar een vereniging in de buurt, of zijn sociaal verzekerd. Ze delen allen de wens om de ontmoeting met hedendaagse creatie en kunstenaars te delen en uit te breiden in een geest van gezelligheid en openheid.

Op vrijdag 28 januari om 19 uur kunt u kennismaken met de voorstelling “Leve het leven dat de borst verbrandt” van Armel Roussel en Jarmo Reha

Deze sensuele en breekbare, grappige en verontrustende caleidoscopische solo, geconstrueerd als een autofictie, heeft zijn wortels in vijf landen – België, Estland, India, Japan en Senegal – en handelt over identiteit, seksualiteit, kunst en dood. Hoe praten we over liefde? Hoe beleven we onze seksualiteit? Welke plaats geven we aan kunst? En hoe zit het met de dood?
Voorstelling in het Engels met Franse ondertitels

De show wordt aanbevolen voor 16 jaar en ouder.
Prijs: 3 € voor de maaltijd + 3 € voor de voorstelling
Voor mensen met artikel 27-tickets: 1,25€ + 1 artikel 27-ticket voor de show + 2 € voor de maaltijd

De voorstelling “Leve het leven dat de borst verbrandt” is gepland van 27 tot 29 januari, als u die buiten het comité wilt zien.
Meer info en teaser: https://www.lestanneurs.be/saison/spectacle/long-live-the-life-that-burns-the-chest

Toeschouwers moeten in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket om de voorstelling te kunnen bijwonen. Voor degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben we antigeentests opgezet voor 5 euro na reservering. Tests zijn alleen beschikbaar voor de voorstellingen op woensdag- en vrijdagavond.
Om een test te reserveren: het is essentieel om een afspraak te maken op +32 (0)2 502 37 43 (maandag tot vrijdag van 10u tot 13u en van 14u tot 18u) ten minste 24 uur voor de datum van uw bezoek. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

rue des Tanneurs 75 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Oui

Georganiseerd door: Théâtre Les Tanneurs

Share