Test caption image cover [champ légende] NL

Toeschouwerscomité : “Flesh” van de Cie Still Life

18 februari 2022
19:00 - 22:00

Het comité van de toeschouwers verloopt in drie fasen: een ontmoeting en uitwisseling met de kunstenaars, gevolgd door een maaltijd en de voorstelling. Dit is een gelegenheid om meer te weten te komen over de show en het creatieproces ervan, om vragen te stellen en ook om een moment te delen tijdens een maaltijd met de andere leden van het comité in een warme sfeer.

De leden van het comité wonen, werken of gaan naar een vereniging in de buurt, of zijn sociaal verzekerd. Zij delen allen de wens om de ontmoeting met de hedendaagse creatie en de kunstenaars te delen en uit te breiden in een geest van gezelligheid en openheid.

Op vrijdag 18 februari om 19 uur kunt u de voorstelling “Flesh” van de Still Life Company ontdekken.

Van chirurgische wonden tot misvormde lichamen, via metamorfose, “Flesh” brengt gekneusd en rauw vlees, maar ook teder en bovenal in eeuwige behoefte aan de ander door middel van vier verhalen. “Flesh” is een visuele en non-verbale show die humor en vreemdheid mengt.

De show wordt aanbevolen voor 14 jaar en ouder.
Prijs: 3 € voor de maaltijd + 3 € voor de voorstelling
Voor mensen met artikel 27-tickets: 1,25€ + 1 artikel 27-ticket voor de show + 2 € voor de maaltijd

De voorstelling “Flesh” is gepland van 15 tot 26 februari als u die buiten het comité om wilt zien.
Meer info en teaser: https://www.lestanneurs.be/saison/spectacle/flesh

Toeschouwers moeten een Covid Safe Ticket hebben om de show bij te wonen. Voor degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben we antigeentests opgezet voor 5 euro na reservering. Tests zijn alleen beschikbaar voor de voorstellingen op woensdag- en vrijdagavond.
Om een test te reserveren: het is essentieel om een afspraak te maken op +32 (0)2 502 37 43 (maandag tot vrijdag van 10u tot 13u en van 14u tot 18u) ten minste 24 uur voor de datum van uw bezoek.

rue des Tanneurs 75 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Oui
www.lestanneurs.be/saison/spectacle/flesh
 reservation@lestanneurs.be 025121784

Georganiseerd door: Théâtre Les Tanneurs

Share