Test caption image cover [champ légende] NL

Toeschouwerscomité: “Ether/after” door Armel Roussel

14 januari 2022
19:00 - 22:30

Het comité van de toeschouwers verloopt in drie fasen: een ontmoeting en uitwisseling met de kunstenaars, gevolgd door een maaltijd en de voorstelling. Dit is een gelegenheid om meer te weten te komen over de show en het creatieproces, om vragen te stellen en ook om een moment te delen tijdens een maaltijd met de andere leden van het comité in een warme sfeer.

De leden van het comité wonen, werken of gaan naar een vereniging in de buurt of zijn sociaal verzekerd. Zij delen allen de wens om hun ontmoetingen met de hedendaagse creatie en de kunstenaars te delen en uit te breiden in een geest van gezelligheid en openheid.

Op vrijdag 14 januari om 19 uur nodigen wij u uit om de voorstelling “Ether/after” van Armel Roussel te ontdekken

In een verlaten theater is een groep aan het repeteren. De directeur is vertrokken, en heeft alleen een paar notities achtergelaten. De acteur die de hoofdrol speelt is ook verdwenen. De negen overgebleven acteurs zijn op zichzelf aangewezen en zitten alleen met hun vragen over de liefde, het leven en de zin van kunst. “Waarom zijn we hier?

De show wordt aanbevolen voor 16 jaar en ouder.
Prijs: 3 € voor de maaltijd + 3 € voor de voorstelling
Voor mensen met artikel 27-tickets: 1,25€ + 1 artikel 27-ticket voor de show + 2 € voor de maaltijd

De voorstelling “Ether/after” is gepland van 11 tot 22 januari als u die buiten het comité wilt zien.
Meer info en teaser: https://www.lestanneurs.be/saison/spectacle/etherafter

Toeschouwers moeten in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket om de voorstelling te kunnen bijwonen. Voor degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben we antigeentests opgezet voor 5 euro na reservering. Tests zijn alleen beschikbaar voor de voorstellingen op woensdag- en vrijdagavond.
Om een test te reserveren: het is essentieel om een afspraak te maken op +32 (0)2 502 37 43 (maandag tot vrijdag van 10u tot 13u en van 14u tot 18u) ten minste 24 uur voor de datum van uw bezoek. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

rue des Tanneurs 75 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Oui
www.lestanneurs.be/saison/spectacle/etherafter
 reservation@lestanneurs.be 02 512 17 84

Georganiseerd door: Théâtre Les Tanneurs

Share