Test caption image cover [champ légende] NL

Comité van de toeschouwers: “Post Mortem” en “Le jardin”

10 december 2021
18:00 - 22:30

Het comité van de toeschouwers verloopt in drie fasen: een ontmoeting en uitwisseling met de kunstenaars, gevolgd door een maaltijd en de voorstelling. Dit is een gelegenheid om meer te weten te komen over de show en het creatieproces ervan, om vragen te stellen, maar ook om een moment te delen tijdens een maaltijd met de andere leden van het comité in een warme sfeer.

Op vrijdag 10 december om 18 uur kunt u de voorstellingen “Post-Mortem” en “Le jardin” ontdekken.

De leden van het comité wonen, werken of gaan naar een vereniging in de buurt, of zijn sociaal verzekerd. Zij delen allen de wens om hun ontmoetingen met de hedendaagse creatie en de kunstenaars te delen en uit te breiden in een geest van gezelligheid en openheid.

Post-Mortem: Leren leven met de dood van de ander. Blijf met ze praten. Om hem leven te geven. Jasmina Douieb wist niet hoe ze dit moest doen na de dood van haar moeder. Waar kan ze haar vinden als alles wat van haar overblijft een paar stofdeeltjes in de lucht zijn? Door mensen te ontmoeten die met hun doden communiceren, tekens interpreteren en “geslaagde” rouw ervaren, zoekt Jasmina de weg van haar eigen rouw.

De Tuin: Een groepje zonderlingen op een stuk land zien hun leven veranderen door een vreemd nieuwtje: een van hen, Maria, denkt dat zij de Maagd is. Klucht of tragedie? Het Greta Koetz Collective neemt ons mee in een fabel met surrealistische en Rabelaisiaanse trekjes.

De shows worden aanbevolen voor 16 jaar en ouder.
Prijs: 3 € voor de maaltijd + 3 € voor de voorstelling

Meer info: https://www.lestanneurs.be/saison/spectacle/le-jardin en https://lestanneurs.be/saison/spectacle/post-mortem

De voorstelling “Post-mortem” wordt opgevoerd in het Théâtre Les Tanneurs van 7 tot 11 december om 19.15 uur, behalve op woensdag
“Le Jardin” wordt van 30 november tot 11 december in Théâtre Les Tanneurs opgevoerd om 20.30 uur, behalve op woensdag, dan is de voorstelling om 19.15 uur.

Het publiek moet in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket om de voorstelling te kunnen bijwonen. Voor degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben wij gratis antigeentests ingesteld, die bij de ingang van het theater kunnen worden gereserveerd en die op de avond van de voorstelling vooraf moeten worden voorgelegd. De tests worden alleen uitgevoerd voor de voorstellingen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

Rue des Tanneurs 75 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Non
www.lestanneurs.be/saison/spectacle/le-jardin
 rp@lestanneurs.be +32 (0)2 213 70 53

Georganiseerd door: Théâtre Les Tanneurs

Share