Test caption image cover [champ légende] NL

Comité van de toeschouwers : All Inclusive

17 december 2021
19:00 - 22:00

Het comité van de toeschouwers verloopt in drie fasen: een ontmoeting en uitwisseling met de kunstenaars, gevolgd door een maaltijd en de voorstelling. Dit is een gelegenheid om meer te weten te komen over de show en het creatieproces, om vragen te stellen en ook om een moment te delen tijdens een maaltijd met de andere leden van het comité in een warme sfeer.

De leden van het comité wonen, werken of gaan naar een vereniging in de buurt, of zijn sociaal verzekerd. Zij delen allen de wens om de ontmoeting met de hedendaagse creatie en de kunstenaars te delen en uit te breiden in een geest van gezelligheid en openheid.

Op vrijdag 17 december om 19 uur nodigen wij u uit om de show “All Inclusive” te ontdekken.

All inclusive bevraagt de esthetisering van geweld en de explosieve kracht van oorlogsbeelden. Gebaseerd op het principe dat vernietiging schoonheid kan verbergen en dat de meest gruwelijke gebeurtenissen een immens esthetisch potentieel kunnen hebben, worden enkele kilo’s oorlogspuin uit Syrië getransformeerd tot “kunst” en uitgenodigd voor de rondleiding van een kunsttentoonstelling.
van een hedendaagse kunsttentoonstelling.

De show wordt aanbevolen voor 16 jaar en ouder.
Prijs: €3 voor de maaltijd + €3 voor de show

“All Inclusive” wordt van 14 tot en met 18 december om 20.30 uur in theater Les Tanneurs opgevoerd, behalve op woensdag, dan is het om 19.15 uur.

Meer info: https://www.lestanneurs.be/saison/spectacle/all-inclusive-21-22

Toeschouwers moeten in het bezit zijn van een Covid Safe Ticket om de voorstelling te kunnen bijwonen. Voor degenen die niet gevaccineerd zijn, hebben wij gratis antigeentests ingesteld, die bij de ingang van het theater kunnen worden gereserveerd en die op de avond van de voorstelling vooraf moeten worden gedaan. De tests worden alleen uitgevoerd voor de voorstellingen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond.

Rue des Tanneurs 75 - 1000  - Open in Google Maps
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit: Non
www.lestanneurs.be/saison/spectacle/all-inclusive-21-22
 rp@lestanneurs.be +32 (0)2 213 70 53

Georganiseerd door: Théâtre Les Tanneurs

Share