Test caption image cover [champ légende] NL

Uitnodiging verkennende wandelingen Herinrichting van 7 binnenbouwblokken DWC De Marollen

29 november 2021

De studie voor de herinrichting voor 7 blokken in de wijk Marollen is net begonnen.

Het bureau voor landschapsarchitectuur, Suède 36, is aangesteld om deze openbare ruimten – belangrijk voor de gebruikers van de wijk – herin te richten. In het kader van de voorbereidende studies organiseert zij in deze fase bilaterale ontmoetingen, verkennende wandelingen en informatievergaderingen.

Het doel van deze fase is de behoeften, informatie, meningen en ideeën van de verschillende verenigingen, bewoners en scholen in de wijk te verzamelen, die vervolgens in de ontwikkelingsscenario’s kunnen worden verwerkt.

 

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de verkennende wandelingen die voor begin december zijn gepland:

 

  1. Zone Lacaille – Bloemisten (gebied rond het Lacaille-Bloemistengebouw, Gieter-, Pieremans- en St-Theresiastraat) – 2 december tussen 12-14u.
  2. Zone Slakkenplein – Rodepoort: 8 december tussen 12-14u.
  3. Montserrat – Voorzorg: 10 december tussen 12-14u.

 

Het is de bedoeling een klein aantal deelnemers met complementaire profielen bijeen te brengen, dit is geen openbare vergadering. Het aantal plaatsen is dan ook beperkt. Als u vrij bent en belangstelling hebt, kunt u zich inschrijven (met vermelding van datum en zone) op alma.kelber@brucity.be.

U kunt ook personen voorstellen die relevant zouden kunnen zijn om uit te nodigen.

 

Wij danken u alvast!

Het team DWC De Marollen

Share

7 juni 2022

Ik loop 30 minuten voor mijn gezondheid

Elke dinsdag van 13.00 tot 13.30 uur, van 7 juni 2022 tot 30 augustus 2022, bieden wij een actieve groepswandeling van 30 minuten aan in de wijk Marollen. RDV Place de l’Epée, onder de grote boom.contact@reseaudiabete.be 0475446792 Georganiseerd door: Réseau Santé

Meer
21 april 2022

Oproep tot geïnteresseerden voor de exploitatie van een nieuwe stadsmoestuin in het centrum van Brussel, Nieuwland

de Stad Brussel een moestuin van 200 m2 aanleggen naast de nieuwe sporthal die wordt gebouwd aan Nieuwland. De sporthal aan de Radstraat zal binnenkort worden vervangen door nieuwe infrastructuur. Dit nieuwe sportcentrum Nieuwland zal zijn bezoekers ontvangen in 3

Meer
20 februari 2022

Volwassenen workshops Fête de la musique

Ter voorbereiding op de Fêtes de la Musique biedt de Mercredis Artistiques gratis workshops voor volwassenen op maandag van 19.00 tot 21.00 uur. Ze werken momenteel aan sculpturen van karton en plakband en iedereen kan eraan meedoen, ongeacht zijn vaardigheden.

Meer